Arte Noble

Land: Chile
Region:
Druer: Pinot Noir
Serveres ved: 17-19 °C
Alkohol: 13 %
Volume: 75cl.

Mindste net salg 6 flasker, gerne

83,00 kr. inkl. moms
MÆNGDEPRIS - Jo mere du køber, jo mere sparer du
Mængde 6+
Pris 79,00 kr.

Denne Pinot Noir er klar kirsebær rød i farven, der følges op af en intens duft af skønne solmodne jordbær og krydret træ. Fløjsblød smag, der er flot struktureret og meget velafbalanceret. En utrolig velkomponeret vin, der ikke fås meget bedre fra disse breddegrader.

 

Vinhuset – Baggrund:
I 1961 overtog Santiago Achurra Larrain vinhuset Viña Requingua. Siden er det gået hastigt fremad og i dag fremstår huset som et af Chile´s mest spænende vinhuset. De har vundet mange priser og er repræsenteret i over et dusin lande. Viña Requingua råder over 1000 ha jord hvoraf de 500 ha er tilplantet med Cabernet Sauvignon, Merlot, Carmenere, Syrah, Pinot Noir, Cariñan, Mouvèrdre, Petit Verdot, Cinsault, Sauvignon Blanc, Semillion og Chardonnay.

 

Vinen – Produktion:
Denne Pinot Noir er klar kirsebær rød i farven, der følges op af en intens duft af skønne solmodne jordbær og krydret træ. Fløjsblød smag, der er flot struktureret og meget velafbalanceret. En utrolig velkomponeret vin, der ikke fås meget bedre fra disse breddegrader. Er velegnet til fjerkræ, kalv og til grillretterne. Servér også gerne afkølet til fisk.