Casa Lluch Rosé Øko

Land: Spanien
Region: Valencia
Druer: 100% Tempranillo
Serveres ved: 8-10 °C
Alkohol: %
Volume: 75 cl.

Mindste net salg 6 flasker, gerne assorteret.

79,00 kr. inkl. moms
MÆNGDEPRIS - Jo mere du køber, jo mere sparer du
Mængde 6+
Pris 73,00 kr.

En særlig middelhavsrose. Denne årgang vil altid blive husket som en af de bedste i Bodegas Engueras historie. Selvom nedbøren i slutningen af september reducerede kvaliteten af de røde med lang cyklus, var druerne, der blev høstet før disse nedbør, i perfekt sundhedstilstand og med fremragende kvalitet.

I hjertet af Sierra de Enguera, omgivet af fyrreskov, middelhavsbuske og aromatiske planter, dyrkes denne lille tempranillo i bærstørrelse. Finca Enguera Rosado kommer fra en vandvandet 12 år gammel tempranillo vingård. Udbyttet af denne årgang var ret højt, 5,5 kg / vinstok.

Farven er lyserød, lys og ren. Overvejende finder vi blomsteraromaer, men jordbær og slik er også til stede. I ganen er elegant sprød syre meget velafbalanceret med alkoholindhold og volumen. Delikat finish med medium plus intensitet . Letdrikkelig rose at nyde uden at stille mange spørgsmål.

Selvom det kan opbevares på flaske i nogen tid, vil alle vinens blomster- og frugtagtige aromaer komme op lige efter aftapning.