Castelmondo Valpoliclla Superiore Ripasso 2020

Land: Italien
Region: Veneto
Druer: 65% Corvina 10% Corvinone 20% Rondinella 5% andre druer
Serveres ved: 17-20 °C
Alkohol: 13,5 %
Volume: cl.

Mindste net salg 6 flasker, gerne assorteret.

110,00 kr. inkl. moms
MÆNGDEPRIS - Jo mere du køber, jo mere sparer du
Mængde 6+
Pris 100,00 kr.

Castelmondo Valpoliclla Superiore Ripasso 2020

Castelmondo Ripasso er en krydret og frugtig vin med en nuanceret aroma og smag. Vinen har tydelige strejf af mørke kirsebær, chokolade, salvie og vanilje og en lang eftersmag.
Ripasso-metoden betyder, at vinen efter den første gæring blandes med skalmasse fra amarone- eller recioto-produktion. På den måde får du en anden gæring, der bidrager med yderligere smagsrigdom og lidt højere alkoholindhold.

Om Castelmondo

Manden bag denne serie af vin, Fabrizio Fichera, har gennem mange års dedikeret arbejde, opnået dybdegående indsigt i de italienske og udenlandske markeder, takket være hans store kendskab til vinområderne og ikke mindst vinbønderne, som han har etableret gode og stærke relationer med.

For at få mest muligt ud af denne store ekspertise, grundlage han i 2015 vinfirmaet, International Wine Group. Et moderne og innovativt vinfirma, der har til hensigt at imødekomme behovene på et marked, der er under konstant udvikling og ekspansion.

I International Wine Group handler man med flere vinbønder og producerer forskellige vinbrands fra specielt Veneto området, som også er her firmaet har sit hovedsæde.