Cellier des Tourelles Sauvignon Blanc

Land: Frankrig
Region: Languedoc-Roussillon, Pays d’Oc
Druer: 100% Sauvignon
Serveres ved: 7-9 °C
Alkohol: 12 %
Volume: 75 cl.

Mindste salg 6 flasker, gerne assorteret.

75,00 kr. inkl. moms

Vine fra det sydlige Frankrig har en voksende popularitet. Takket være omfattende kvalitet indsats, de får stadig stærkere omdømme. Cellier des Tourelles er en privat label Vignerons katalanerne .Omhyggeligt udvalgte behagelig hvidvin fra Sauvignon Blanc drue, ukompliceret og god. Frisk sprød vin og aroma af buksbom, græs og stikkelsbær sikre en lækker vin. 

Et godt eksempel på en god Pays D'OC. Denne vin er kvalitativt en af de bedste i sin prisklasse.

Languedoc-Roussillon

i Languedoc-Roussillon vinmarker dækker 300.000 hektar. Languedoc-Roussillon er den største vin region i verden med 27 århundreders historie. Den berømte vinregion er almindelige og mindre kendte vine.Kontrasten af jorden og forklare situationen i vid udstrækning denne rige udvalg af vine, som nu samlet under etiketten 'Sud de France «.

På området Vin Languedoc-Roussillon har altid været en pioner og regionen har formået at skabe en vin udvalg af årgangsvine med oprindelsesbetegnelse og kombinere det med de særlige vine fra regionerne Pays d'Oc .

Den flade kystnære regionen Languedoc-Roussillon har en behagelig middelhavsklima er ideel til vindruer. De fleste vinmarker i Languedoc-Roussillon er også i det flade kystområde. Også plantet ved foden af Pyrenæerne er druer. 
De varme og tørre somre, druerne udvikler fuld og saftig smag. 
Vinmarkerne i Languedoc-Roussillon gang fra Nimes til den spanske grænse.