Chablis Vielles Vignes

Land: Frankrig
Region: Bourgogne
Druer: Chardonnay
Serveres ved: 7-10 °C
Alkohol: 12,5 %
Volume: 75 cl.

Mindste net salg 6 flasker, gerne assorteret.

279,00 kr. inkl. moms
MÆNGDEPRIS - Jo mere du køber, jo mere sparer du
Mængde 6+
Pris 256,00 kr.

Noter af moden frugt, honning, ferskner og smør.  Mineralsk eftersmag som er utrolig lang og med nuancer af citron og tørret frugt. Kompleks og koncentreret vin oplevelse.
Vinen er lavet på 100% Chardonnay

Om Domaine Daniel-Etienne Defaix

Denne historiske kultproducent Danielle Etienne Defaix er 14. generation i en lang række af kompromisløse vinmagere der ser det som deres kald, at holde traditionerne i hævd.
Defaix kombinerer hypermoderne produktionsmetoder med de ældste teknikker til fremstilling af vin. De laver vin som man gjorde for 2 generationer siden, blot med moderne udstyr. Defaix har købt en specialpresse, som er 10 gange så dyr, som en almindelig presse. Kun ganske få andre producenter har gjort en lignende investering i Frankrig. Den presser vinen i 3 timer under ekstremt svagt pres, hvilket betyder, at de mister 15% af produktionen, men til gengæld laver de også forrygende vine, i mindre gode årgange. 
Daniel-Etienne Defaix laver vin af druer fra 1.cru markerne i Les Lys, Vaillon, Cote de Léchet og de 2 Grand Cru marker – Blanchot og Grenouilles. 
Desuden holder Daniel-Etienne vinene i kælderen, indtil de efter hans mening, begynder at blive drikkemodne, så 1.cru og grand cru vinene holdes i kælderen i 10 -14 år inden frigivelse.​​​​​​​