Framboise Sauvage, 45%, 70 cl. Hindbær

Farve : farveløs. Næse : meget velduftende, frugten udtrykker sig med overflod. Smag : smagen af ​​frugten er intens, frisk, spændt. Frugtfrøets syrlige noter fylder munden. Finish : frisk, vedvarer finessen og friskheden af ​​den vilde frugt.
395,00 kr. inkl. moms

The Wild Raspberry er en frugt af skoven og ikke af dyrkning, skrøbelig, med subtile aromaer. På grund af dets lave sukkerindhold skal det først igennem en macerationsfase i druebrandy.

Efter denne månedlange maceration af 8 kg frisk frugt per liter alkohol destillerer vi på en håndværksmæssig og traditionel måde i en af ​​vores fire små kobberdestillations. Denne eau-de-vie lagres derefter i rustfri stålfade i 2 år for at bevare frugtens friskhed. Ved udgangen af ​​disse to år reducerer vi til 45° med vand fra vores egen kilde i Vogeserne. Dette vand, der krydser en kælder af lilla skifer, er af stor renhed og giver det en enestående styrke.

SMAGSNOTA

Denne vilde frugt eau-de-vie er lidt mindre rund end den dyrkede hindbær eau-de-vie, men er mere duftende. Den forfører med sin elegance og store finesse og indtages ung for at bevare friskheden af ​​sin delikate duft.

  • Farve : farveløs.
  • Næse : meget velduftende, frugten udtrykker sig med overflod.
  • Smag : smagen af ​​frugten er intens, frisk, spændt. Frugtfrøets syrlige noter fylder munden.
  • Finish : frisk, vedvarer finessen og friskheden af ​​den vilde frugt.