Poire Williams, 43%, 70 cl. Pære

SMAGSNOTE Williams pære eau-de-vie er den mest værdsatte for sin kraftfulde og bløde buket. Det udtrykker med talent terroirets rigdom og frugtens nuancerede smag. Farve : farveløs. Næse : meget duftende, med karakteristiske aromaer af frugt. Mund : vi har en fornemmelse af moden frugt i munden, dens buket er kraftfuld og blød. Eftersmag : lang, fornemmelsen af ​​det hvide frugtkød vedvarer.
370,00 kr. inkl. moms

Denne skrøbelige frugt, fra Rhône- og Durance-dalene, med gulgrøn skal og hvidt, fint og smeltende kød, er meget saftig og velduftende med en syrlig smag. Valget af råmaterialet er afgørende: frugterne skal være sunde, ikke beskadigede.
Denne kernefrugt er udviklet som en stenfrugt, efter en naturlig gæring bestemt præcist hvert år, destilleres frugterne på en håndværksmæssig og traditionel måde i en af ​​vores fire små kobberdestillations. Denne eau-de-vie lagres derefter i et par år i rustfri stålfade for at opnå denne unikke rundhed og finesse. Ved afslutningen af ​​denne lange aldring reducerer vi til 43° med vand fra vores egen kilde i Vogeserne. Dette vand, der krydser en kælder af lilla skifer, er af stor renhed og giver det en enestående styrke.

SMAGSNOTE
Williams pære eau-de-vie er den mest værdsatte for sin kraftfulde og bløde buket. Det udtrykker med talent terroirets rigdom og frugtens nuancerede smag.

  • Farve : farveløs.
  • Næse : meget duftende, med karakteristiske aromaer af frugt.
  • Mund : vi har en fornemmelse af moden frugt i munden, dens buket er kraftfuld og blød.
  • Eftersmag : lang, fornemmelsen af ​​det hvide frugtkød vedvarer.