Pinot Grigio Ca' di Alte

Land: Italien
Region: Vicenza
Druer: Pinot Grigio
Serveres ved: 8-10 °C
Alkohol: 13 %
Volume: 75 cl.

Mindste net salg 6 flasker, gerne assorteret.

69,00 kr. inkl. moms
MÆNGDEPRIS - Jo mere du køber, jo mere sparer du
Mængde 6+
Pris 63,00 kr.

En ægte italiensk Pinot Grigio. Flot klar, lys gullig farve. Duften er præget af citrusfrugter med lette blomster-noter. Smagen er let af grapefrugt og grønne æbler. En sprød og forfriskende vin med en smule mineralitet. Afslutningen har en elegant finesse og tilpasset syre.

Druerne til denne Pinot Grigio gror på vinstokke som er beliggende på bjergene syd for Vicenza. Vinmarkerne vender mod nordøst hvilket giver et større temperaturudsving mellem dag og nat.
Når druerne er høstet bliver de først afstilket og knust. Herefter ligger de til udblødning i et par timer før de presses. Mosten gærer ved 15-16°C i ståltanke for at bevare druernes friske frugtsmag. Hele proceduren er tilrettelagt efter at give Pinot Grigioen smag, af en ægte italiensk Pinot Grigio.
Flot klar, lys gullig farve. Duften er præget af citrusfrugter med lette blomster-noter. Smagen er let af grapefrugt og grønne æbler. En sprød og forfriskende vin med en smule mineralitet. Afslutningen har en elegant finesse og tilpasset syre.
Vinen serveres ved 8-10°C for at fremhæve alle finesserne.
Nyd den gerne alene eller sammen med de lette salater, eller skaldyr samt fisk.