Valdelacierva Rosé

Land: Spanien
Region: Rioja
Druer: 100% Garnacha
Serveres ved: 6-8 °C
Alkohol: 14,5 %
Volume: 75 cl.

Mindste net salg 6 flasker, gerne assorteret.

https://www.sst.dk/da/udgivelser/2019/skiltning-om-salg-af-tobak-og-alkohol-mm
85,00 kr. inkl. moms
MÆNGDEPRIS - Jo mere du køber, jo mere sparer du
Mængde 6+
Pris 81,00 kr.

Druerne høstes manuelt på deres optimale modningspunkt. De transporteres derefter til vingården i små kasser og holdes nedkølet for at bevare deres fulde aromatiske potentiale. Efter en kort periode med maceration med skindene udvælges 60 % af den fritløbende most (den første most opnået ved tyngdekraften alene uden presning) og fermenteres ved lav temperatur (mellem 12ºC og 14ºC) i en lille 5.000 kg kegleformet, rustfri ståltank. Når gæringen er
komplet holdes vinen på sin fine bærme i minimum 4 måneder, med regelmæssig omrøring, som er med til at give vinen en naturlig beskyttelse, bevarer aromaer og tilføjer volumen.
Flot bleg lyserød farve. Intens næse med aroma af jordbær fersken, citronfrugt og hvide blomster.
Frisk i munden med god syre, men også god tyngde i munden takket være bâtonnage. Lang finish.Om Bodegas Valdelacierva

Spansk-ejede Bodegas Valdelacierva ligger i det nordøstlige Spanien i det kendte vindistrikt, La Rioja, hvor de har produceret vine siden 1998. Her ligger den unge og meget dynamiske vingård, hvor de udvikler deres moderne og friske vine – med udgangspunkt i de mange nuancer vinmarkernes terroir giver til vinen, og med Tempranillo druen som hovedperson. Valdelaciervas druer kommer fra udvalgte vinmarker og fra de bedste områder i Rioja.
Kvinden bag er ønologen Emma Villajos, og hun elsker udfordringen med at lave og udvikle vine. Hun bidrager med innovative vinavlsteknikker, og formår at indfange vinmarkernes mangfoldighed, og få dette overført til vinen. Al udvikling og genfortolkning af Rioja vinene, sker med den største respekt for druen. Filosofien bag Valdelacierva er, at vinene ikke udvikles ud fra formularer og faste opskrifter, men kontinuerligt afstemmes efter praksis der fastholder og fremhæver de fine nuancer jorden tilfører til druerne – for derved skabes der kvalitetsvin.