Vivunt Amarone Della Valpolicella 2018

Land: Italien
Region: Valpolicella
Druer:  60% Corvina, 25% Rondinella, 10% Corvinone og 5% andre druer
Serveres ved: 17-19 °C
Alkohol: 15 %
Volume: 75 cl.

Mindste net salg 6 flasker, gerne assorteret.

295,00 kr. inkl. moms
MÆNGDEPRIS - Jo mere du køber, jo mere sparer du
Mængde 6+
Pris 279,00 kr.

Velskabt Amarone med fuld smæk på hele pakken, et fyrværkeri af smagsnoter. Fyldighed med noter af saftige frugter, og helt perfekt afstemt med bløde tanniner.

Denne rødvin er et godt blend af 60% Corvina, 25% Rondinella, 10% Corvinone og 5% andre druer, alle fra lokal området. Druerne der høstes manuelt, gennemgår en tørringsproces, druerne ligger i flade trækasser i 120 dage i et særligt tørrerum, som er temperatur- og fugtighedskontrolleret. Her tørrer druerne fra høsten i september/oktober og frem til januar/februar. Under denne proces mister druen 40% af sin vægt. Det efterlader en lille rynket drue, som er proppet med sukker. De afstilkes, knuses, og så gæres de rosinagtige druer til vin under kontrollerede temperatur forhold mellem 12 -23 grader, mens macerationen varer 30 dage og forgår ved 12 grader. Grundet det høje sukkerindhold, kan vinen nå en alkoholprocent på 15 - 16%.

Vinen er lagret 24 mdr. på franske fade og herefter tappet på flaske for yderligere 6 måneders lagring inden frigivelse til salg.

Vivunt Amarone har en dyb flot granatrød farve. Næsen emmer af noter af læder, eg, urter, krydderier og tørrede figner. Smagen er meget fyldig og saftig, med en dejlig rund fuldmoden frugt, touch af frisk syre og behagelige tanniner i den lange afslutning.

Den er fortrinligt til kraftige kødretter som vildt, oksesteg og bøffer, men også som ’meditationsvin’ – til at nyde alene i ro og mag eller i afslappet selskab med gode venner.

Om IWG

Manden bag denne serie af vin, Fabrizio Fichera, har gennem mange års dedikeret arbejde, opnået dybdegående indsigt i de italienske og udenlandske markeder, takket være hans store kendskab til vinområderne og ikke mindst vinbønderne, som han har etableret gode og stærke relationer med.

For at få mest muligt ud af denne store ekspertise, grundlage han i 2015 vinfirmaet, International Wine Group. Et moderne og innovativt vinfirma, der har til hensigt at imødekomme behovene på et marked, der er under konstant udvikling og ekspansion.